OULUN KOOMIKOT

Haluatko juhliisi täysimittaisen stand up -klubin tai kahden tai useamman koomikon shown. Oululaiset koomikot tekevät klubeja myös yksityistilaisuuksiin 2-4 esiintyjän voimin ympäri Suomen.

 

Pyydä tarjous omasta komediaklubista nyt.

 

Koomikot

Päivi Kuuva

Naisenergiaa ja lujaa! Päivi ei tyydy pitkähelmaisemman sukupuolen kliseillä kikkailuun, vaan lataa tiskin täyteen hersyviä hoksauksia nykymaailman menosta.

Iikka Kivi

Iikka on roisin positiivinen kosmonauttikoomikko, jonka jutuissa seilataan vaivattomasti universumin synnystä suoraan virtsaamisen loputtomaan haasteellisuuteen.

Matti Patronen

Matti on tämän hetken komediataivaan kirkkain tähti, joka havannoi arkielämän kummallisuuksia omalla absurdin byrokraatin varmalla otteellaan.

Peter Sapiano

Peter ei ole vain kanadalais-maltalais-suomalainen Marion ja Luigin kadonnut velipuoli, vaan ennen kaikkea hersyvän hauska mies, joka havainnoi elämäänsä ja suomalaista yhteiskuntaa hellästi mutta lujasti. (FIN&ENG)

Tommi Ylimäinen

Luvassa ei ole kepeää parisuhde vitsailua. Kun tämä leppoisaksi kemiläinen mies saa mikin käteen kaikki on mahdollista ja joskus myös traumaattista.

Saku Torssonen

Saku Torssosen on omien sanojen mukaan surrealistinen koomikko, jonka jutut kumpuaa omista huolista ja murheista.

Esa “Lisu” Kauranen

Oulun karvaisin stand up -koomikko. Esan huumori on iloista ja mustaa.