Koomikot ja esiintyjät

Koomikot, juontajat ja esiintyjäryhmät ammattitaidolla!

Vastaamme mm. oululaisten koomikoiden ja Örkit Improvisaatioryhmän keikkojen myynnistä ja manageerauksesta, joten meidän kautta saat heidät esiintymään ilman ylimääräisiä välityspalkkioita ja välikäsiä. Varaa heidät esiintymään suoraan meiltä.

Nyt myös juontajat ja viihdealan ammattilaiset työhyvinvointi- ja tiimipäivien valmentajiksi ja esiityjiksi. Kysy lisää Viihdy Tiimissä palvelusta.


 

Bändit ja musiikki

Oululaiset bändit, orkesterit ja combot varmuudella ja laadulla juhliin, tilaisuuksiin ja ravintoloihin! Meiltä nyt myös karaoke- ja dj-palvelut kätevästi yhdestä paikasta.

Tässä on vain muutamia esimerkkejä erilaisista kokoonpanoista ja tyyleistä, joita olemme valmiiksi tuottaneet.
Musiikkityylit ja erilaiset kokoonpanot voidaan toteuttaa ammattilaisten toimesta juuri tilaisuuteen sopivaksi, joten
pyydä ehdotus juuri oikeasta kokonaisuudesta tilaisuuteen


 

Muut palvelut ja tuotteet

Kaikkea mitä tarvitaan tilaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen! Esiintyjille myös manageri-, laskutus-, ja palkkiopalvelut nyt luotettavasti ja riskittömästi. Ota yhteyttä!

puhujat ohjelma juhlat tilaisuudet ohjelmatoimisto pikkujoulut tapahtumat bilebändi teatteri improvisaatio orkesteri big band musiikki koomikot koomikko esiintyjä stand up juontaja viihdyttäjä hauskuuttaja kesäjuhlat bileet seminaari koulutus häät hääbändi karaoke karaokepalvelut dj-palvelut Espoo Helsinki Hyvinkää Hämeenlinna Iisalmi Joensuu Jyväskylä Kajaani Kajaani Kemi Kemijärvi Kotka Kouvola Kuhmo Kuopio Kuusamo Lappeenranta Nivala Oulainen Oulu Pori Pudasjärvi Raahe Ranua Rauma Rovaniemi Seinäjoki Sodankylä Sotkamo Tampere Tornio Turku Vaasa Vantaa Vuokatti Ylivieska