Manageri- ja tuottajapalvelut

Tarvitsetko ammattilaisen apua esimerkiksi orkesterin tai bändin tuotteistamiseen ja keikkojen myyntiin tai yleisötapahtuman tuottamiseen kannattavasti ja ammattimaisesti. Me osaamme auttaa.

Olemme tarvittaessa osana tuotantotiimiä tai otamme vastuun kokonaisuudessaan tapahtuman, konserttisarjan, levyn, tilaisuuden ynnä muun asian järjestämisestä ja tuottamisesta. Hoidamme niin halutessanne myös graafisen suunnittelun, nettisivujen koodauksen sekä markkinoinnin hyvin kustannustehokkaasti.

Olemme itse tuottaneet julkisia tapahtumia, kuten Patio Fest, Oulun mukavimmat pikkujoulut sekä Nallikarin Kingi -pilkkikilpailu ja olleet mukana osatuottajana isommilla festivaaleilla, kuten Oulun Musiikkijuhlat ja Sodankylän elokuvajuhlat. Näiden lisäksi järjestämme useita yksityisiä tilaisuuksia vuoden aikana yrityksille ja yhteisöille.

Groove Thing toimii artistien ja esiintyjien tukena ja tarjoaa manageripalveluita oululaisille ammattilaisille ja bändeille. Palveluun kuuluu muun muassa sopimusneuvottelut, markkinointi- ja myyntisuunnitelmat sekä tarvittaessa myyntipalvelut. Hoidamme myös itse kaikki rahaliikenteen ja palkanmaksun, mikäli niin halutaan. Vuoden 2014 aikana maksoimme palkkoja yli 60 oululaiselle esiintyjälle ja muusikolle. Tarvitsetko ammattilaisen apua sopimusneuvotteluun tai vaikka verotuksen ohjeistamiseen. Autamme sinua yli 10 vuoden kokemuksella.

 

Ota yhteyttä niin jutellaan miten voimme auttaa onnistumaan

 

Referenssejä:

TT Big Bandin ABBA -show

Bändille tilattiin 17 uutta ABBA -musiikin big band sovitusta vuoden 2013 lopulla ja 2014 alussa. Ensimmäinen ABBA -show esitettiin Hotelli Luostotunturin ravintolassa 15.3.2014. Tämän jälkeen bändi on tehnyt jo lähes 20 ABBA-keikkaa lähinnä Pohjois-Suomen alueella. Groove Thing on hoitanut itsenäisesti keikkojen myynnin ja tarvittavat järjestelyt sekä toteuttanut tuotannon graafisen ilmeen ja markkinoinnin.

Esittelyvideo

Teekkaritorvet esittää: ULTRA BRA

Teekkaritorvet ry:n hallitus päätti syksyllä 2014 toteuttaa ensimmäistä kertaa projektin johon mukaan tulisi sähköinen komppi ja laulusolistit. Projektin sisällöksi valikoitui tunnetun Ultra Bra -yhtyeen musiikki ja yhteistyötä alettiin rakentamaan Oulun yliopiston musiikki kasvatuksen opiskelijoiden kanssa. Groove Thing toimi vuoden 2014 alusta projektin tuottajana ja ensimmäinen virallinen konsertti järjestettiin Oulun yliopiston Saalastinsalissa 11.4.2015. Konsertti oli loppuunmyyty. Groove Thing toteutti kokonaisuudessaan myös projektin graafisen ilmeen, nettisivujen suunnittelun ja toteutuksen ja on hoitanut keikkojen myynnin ja järjestelyt sekä osallistunut projektin markkinointiin. Projekti jatkuu vuoden 2016 ajan.
https://www.groovething.fi/ultrabra/